فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

نکات بسیار مهم در پرورش مرغ گوشتی

نکات کلیدی در بهبود مدیریت سالن مرغداری

امروزه پرورش مرغ گوشتی در کشور ما بسیار رواج پیدا کرده است . بهتر است قبل از راه اندازی کسب و کار پرورش مرغ اطلاعات جامعی درباره سالن مرغداری به دست آورید تا دید تازه ای نسبت به این نوع کسب و کار پیدا کنید . اولین نکته ای که به ذهن ما خطور می کند این است که برای ایجاد یک مرغداری سالم و پرسود شرایط به گونه ای باشد تا کمترین بیماری و تلفات را داشته باشد .  به همین دلیل باید مرغ های سالم برای خرید انتخاب کنیم تا جوجه های سالمی داشته باشیم . نکته ای که بسیار حائز اهمیت است این است که برخی نژاد های مرغ گوشتی توان بدنی بیشتری نسبت به دیگر نژاد های مرغ دارند . برخی دیگر از نژاد ها برای مناطق سردسیر مناسب است و برخی دیگر برای هوای گرم تحمل بیشتری دارد . لذا در هنگام خرید مرغ برای پرورش مرغ به این نکات دقت کنید تا بیشترین بازدهی را داشته باشید .
نکات بسیار مهم در پرورش مرغ گوشتی
سالن پرورش جوجه و مرغ باید مکان مناسب و راحتی برای پرورش آنها در طول دوره باشد . به همین دلیل باید تجهیزاتی در سالن به کار رود تا بتواند نور سالن ، دما ، رطوبت و کیفیت هوا را در تمامی فصل ها کنترل نموده و سیستم دانخوری و آبخوری مناسب را نصب و استفاده نمود . برای کنترل شرایط داخلی سالن می بایست از دیواره ها و سقف های عایق ، تایمر و هواکش ها ، بخاری ها و ورودی های هوا استفاده می شود .
1- آبخوری مناسب برای پرورش مرغ
آب موجود درون آبخوری مرغ باید آب ولرم باشد . (دمای بین 26.6 الی 20.4 درجه سانتی گراد) در صورتی که آب موجود در خطوط آب رسانی سرد باشد باید مقداری آب را گرم کنید تا از سرمازدگی جوجه ها هنگام مصرف اولین آب جلوگیری شود . آب و نیز فضای آبخوری کافی در اختیار جوجه ها قرار دهید . در صورتی که از آبخوری نیپل استفاده می کنید سطح روشنایی را به گونه ای نگه دارید تا جوجه قادر به تشخیص آبخوری شده و به سمت آن جذب شود در غیر این صورت جوجه ها قادر به یافتن آب نخواهند بود . در روز اول جوجه ها باید خطوط آبخوری را پایین نگه داشته تا جوجه بتواند آبخوری را پیدا کند و تشخیص دهد . به محض یافتن آبخوری ، آب خوری را کمی در سطح بالاتر قرار دهید تا جهت خوردن آب گردنشان را بالا بگیرند و از ریختن آب بر کف سالن جلوگیری شود .
برای محاسبه ی تعداد آبخوری در هر سالن مرغداری ، بین هر دو آبخوری نباید فاصله بیش از یک و نیم متر باشد در صورتی که بیشتر از این فاصله باشد جوجه مجبور به طی مسافتی زیاد برای رسیدن به دان خوری و آب خوری باید طی کند لذا جوجه ها و مرغ ها دچار دو ستی و ناهمسانی می شوند . در صورت استفاده از آبخوری دستی بهتر است برای جلوگیری از بروز بیماری های مختلف آبخوری را روزی 3 مرتبه شستشو و آب آن ها تعویض شود . ظروف آبخوری باید ما بین ظروف دانخوری باشد و در تمام سالن به طور یکسان وجود داشته باشد تا مرغ ها برای خوردن آب یکجا جمع نشوند .
2- دانخوری مخصوص برای پرورش مرغ
دانخوری های مختلفی در بازار وجود دارد که باید بر اساس سن از دانخوری مختلف استفاده کرد . دانخوری مخصوص جوجه برای هفته اول ، دانخوری سینی شکل و پلاستیکی است و برای مرغ ها از دانخوری های بزرگتر استفاده می شود . دانخوری ها را بایستی به گونه ای در سالن پرورش مرغ قرار داد تا غذا در سراسر محوطه به طور متعادل پخش شود . برای دان دادن به مرغ لازم است ظرف دان خالی شود و بعد دوباره دان ریزی را انجام دهید زیرا دان مرغ و کنسانتره ترد است و اگر قبل از اینکه ظرف دانخوری خالی شود دوباره دان بریزید دان ها در ته ظرف پودر شده و جوجه ها معمولا به دنبال دانه های درشت هستند . بنابراین مقداری از دان ها همیشه در ته ظروف باقی می مانند که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست .
3- غذای مرغ های گوشتی
می توان از سویا ، پودر ماهی ، ذرت ، گندم ، کنجاله ، برنج ، کنجد  و ... برای غذای جوجه ها استفاده کنید . مدیریت مناسب برای تغذیه مرغ گوشتی نقش مهمی در وزن گیری و یکسان بودن گله ها دارد بنابراین باید به تغذیه طیور در هفته های اول بسیار توجه نمود .
4- نوردهی مناسب در مرغداری
برق کشی و سیستم نور به همراه دیگر تجهیزات کنترل کننده مانند  تایمر و دیمر در سالن وجود داشته باشد . به ازای هر 18 متر فضای کف سالن یک لامپ 100 در ارتواع یک و نیم متری استفاده شود . برای نوردهی لازم است  2 شب اول نور خاموش نشود تا جوجه به سالن و محل دانخوری و آبخوری آشنا شود . میزان نور دهی در سالن مرغداری باید یکسان باشد . نور مناسب تا 5 روزگی برای هر متر مربع 5 وات ، از 5 روزگی تا 20 روزگی 3 وات و بعد از آن تا پایان دوره پرورش 1 وات نیاز است .
5- سیستم سرمایشی و گرمایشی مکان پرورش مرغ گوشتی
حرارت سالن پرورش مرغ باید بین 32 تا 33 باشد در روز چهارم 30 درجه و در هفته دوم 28 درجه و پس از آن هر هفته 2 درجه از دما را کم کنید تا در 30 روزگی دمای حراره 22 درجه شود . برای رسیدن به دمای مورد نیاز از سیستم سرمایشی و گرمایشی استفاده کنید .
6- سیستم تهویه سالن مرغ گوشتی
خروج هوای آلوده و ورود هوای پاکیزه و تمیز یکی از مهم ترین اعمال در مرغداری می باشد . در سالن ها به دلیل بالا بودن تعداد طیور و سرعت رشد بالا ، وجود اکسیژن مهم است و استفاده از سیستم تهویه به کاهش رطوبت و گاز های مضر ، کاهش درجه حرارت ، فراهم کردن اکسیژن برای تنفس و .. می شود .

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  مقایسه و بررسی دستگاه جوجه کشی ایرانی و خارجی
•  آموزش جوجه کشی از طوطی سانان با دستگاه جوجه کشی
•  اختلاف دستگاه جوجه کشی ایزی باتور 5 با دستگاه جوجه کشی ایزی باتور 6 در چیست ؟
•  چگونه یک مزرعه ی پر سود بوقلمون داشته باشیم؟
•  آموزش کار با دستگاه جوجه کشی اسکندری
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان