فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

چرا فرایند جوجه کشی با شکست مواجه می شود؟

چرا فرایند جوجه کشی با شکست مواجه می شود؟

جوجه کشی از تخم های نطفه دار می تواند یک منبع درآمد بسیار عالی برای افراد مختلف باشد و به همین دلیل است که امروزه این شغل مورد استقبال بسیاری از کاربران قرار گرفته است. برخی از افراد از ما می پرسند که چرا فرآیند جوجه کشی با شکست مواجه می شود؟ باید بگوییم که مراحل جوجه کشی از انواع مختلف تخم های نطفه دار از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در واقع تحت تاثیر عوامل مختلف و شرایط خاص انجام می شود. اگر یکی از این فرایند از حالت استاندارد خود خارج شود، راندمان کار افت می کند. به همین دلیل است که ما تصمیم گرفته ایم در این مقاله به این موضوع بپردازیم و امیدواریم مطالب گفته شده برایتان مفید باشد.

 

بررسی علت و دلایل مرگ جوجه در داخل تخم

اگر بخواهیم به بررسی علت و دلایل مرگ جوجه در داخل تخم بپردازیم، می توان گفت که با توجه به حساس بودن فرآیند جوجه کشی می بایست افراد دقت بالایی داشته باشند. اگر در این فرایند کوچک‌ترین غفلتی انجام بشود، می تواند منجر به خسارت های بسیاری شود، به دلیل اینکه جنین داخل تخم نیاز به مراقبت های بسیاری دارد و باید تمامی این دوره با دقت تمام انجام شود. مرگ و میر یا تلف شدن جوجه در داخل تخم یکی از مشکلات گسترده ای است که برای پرورش دهندگان رخ می دهد. این مرگ و میر می تواند علت و دلایل مختلفی داشته باشد. از جمله دما و رطوبت دستگاه، مشکلات تخم های نطفه دار، انبار کردن تخم به مدت طولانی، تجربه ی کم کاربر در جوجه کشی، تغذیه نامناسب طیور و بسیاری از موارد دیگر می توان اشاره نمود. به همین دلیل است که تصمیم گرفته ایم تا هر یک از این موارد را به صورت تخصصی بررسی کنیم.

 

دما و رطوبت فضای جوجه کشی

دما و رطوبت در فرآیند جوجه کشی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. به همین دلیل است که اگر دما و رطوبت دستگاه دچار اختلالاتی شود، باعث خفگی و مرگ جوجه ها در داخل تخم می شود. عملکرد رطوبت به این گونه است که باعث نرم شدن تخم می شود و اکسیژن به راحتی داخل تخم در جریان است. در صورتی که رطوبت کاهش یا افزایش پیدا کند، باعث می شود تا پوسته ی تخم دچار مشکل شود و موجب مرگ جنین داخل تخم شود.

اگر دستگاه به درستی کار نکند باعث قطع دما در داخل دستگاه می شود و این موضوع باعث می شود تا شوک دمایی به تخم نطفه دار وارد شود و ممکن است باعث مرگ آن شود. از دیگر مواردی که می تواند برای نگه داشتن دما و رطوبت در دستگاه جوجه کشی مؤثر باشد، عایق بندی آن است. اگر عایق بندی دستگاه جوجه کشی به صورت استاندارد طراحی نشده باشد و بدنه ی آن از کیفیت بالایی برخوردار نباشد، مطمئنا باعث خسارت بسیار زیادی به تخم ها می شود. به همین دلیل است که در هنگام خرید دستگاه جوجه کشی باید دقت داشته باشید که چه نوع دستگاهی را خریداری می کنید و کیفیت آن به چه صورت است.

 

قرار گیری نامناسب تخم در دستگاه جوجه کشی

اگر بخواهیم در مورد قرار گیری نامناسب تخم در دستگاه جوجه کشی، صحبت کنیم، همانطور که برخی افراد می‌دانند، در داخل تخم کیسه های هوایی وجود دارد که باعث می شود جنین با کمبود اکسیژن رو به رو نشود. برخی از افراد این سؤال در ذهنشان ایجاد شده که کیسه هوا در کدام قسمت تخم قرار دارد؟ در پاسخ به آنها باید بگوییم که کیسه هوا در قسمت پهن تخم قرار دارد. به همین دلیل است که در هنگام قرار گیری تخم در شانه می بایست قسمت پهن تخم رو به بالا باشد تا باعث مرگ جوجه ها نشود. اگر این جایگذاری به صورت اشتباه در شانه ها قرار بگیرد باعث می شود تا تخم ها ترکیده و جوجه تلف شود.

 

انبار کردن تخم نطفه دار به مدت طولانی

از دیگر مواردی که می تواند دلایل مرگ جوجه ها باشد، انبار کردن تخم نطفه دار به مدت طولانی است. برخی از پرورش دهندگان اقدام به انبار کردن تخم ها می کنند و دلیل آنها نبود فضای کافی در دستگاه جوجه کشی است. اما باید بگوییم که انبار کردن تخم های نطفه دار بیش از 7 روز می تواند راندمان جوجه کشی را به شدت کاهش دهد و ممکن است خسارت های زیادی به شما وارد شود. نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که در طول انبار کردن تخم ها، می بایست چرخش تخم ها به صورت دستی صورت بگیرد و به دما و رطوبتی که تخم های نطفه دار را در آن محل نگه داری می کنید توجه داشته باشید. به این دلیل که انبار کردن تخم ها به صورت غیر اصولی باعث مرگ جوجه ها در تخم می شود.

 

خرید تخم از سایر مناطق

برخی از پرورش دهندگان اقدام به خرید تخم های نطفه دار از سایر مناطق ایران می کنند. باید بگوییم که این موضوع می تواند راندمان جوجه کشی شما را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. به دلیل اینکه تغییر دما و ضربه به تخم ها باعث آسیب شدیدی به تخم های نطفه دار می شود و فرآیند جوجه کشی را به میزان قابل توجهی پایین می آورد. اگر قصد خرید تخم های نطفه دار را دارید، حتما باید توجه داشته باشید که با مبدا و مقصد فاصله ی کمی با یکدیگر داشته باشد. اما پیشنهاد ما به شما این است که از سایر مناطق تخم های نطفه دار را خریداری نکنید زیرا این کار یک ریسک است و ممکن است فرآیند جوجه کشی شما با موفقیت پیش نرود.

 

نداشتن تجربه ی کافی برای کار با دستگاه جوجه کشی

یکی دیگر از دلایلی که باعث می شود فرایند جوجه کشی با شکست مواجه شود، نداشتن تجربه کافی برای کار با دستگاه جوجه کشی است. به دلیل اینکه مدیریت دستگاه، نطفه سنجی و بسیاری از موارد دیگر به دست کاربران صورت می گیرد و می بایست بر روی آنها مدیریت داشته باشند. اگر کاربر تجربه ی در زمینه ی کار با دستگاه جوجه کشی نداشته باشد، پس طبیعی است که با فرایند جوجه کشی آن با شکست رو به رو شود و یا راندمان آن کاهش پیدا کند. به همین دلیل است که به توصیه ی ما بهتر است قبل از خرید اینترنتی دستگاه جوجه کشی با مشاوران فروشگاه اینترنتی ما مشورت بگیرید و با تمامی مراحل جوجه کشی آشنا شوید و سپس اقدام به خرید این ماشین پرکاربرد کنید.

 

تغذیه ی نامناسب طیور

از دیگر مواردی که باعث کاهش راندمان جوجه کشی می شود، تغذیه ی نامناسب طیور است. برخی از پرورش دهندگان در هنگام نزدیک شدن به فصل جفت گیری، میزان کلسیم طیور را افزایش می دهند که باعث شود تخم ریزی آنها افزایش پیدا کند. از طرفی دیگر نیز اگر میزان کلسیم بیشتری را به طیور بدهیم، باعث می شود تا پوست تخم جوجه ها ضخیم‌تر شود و این موضوع راندمان جوجه کشی را کاهش می دهد. به دلیل اینکه هرچه تخم جوجه ضخیم‌تر باشد در هنگام رسیدن اکسیژن به آنها، با مشکل رو به رو می شوند و اگر جوجه اکسیژن نداشته باشد ممکن است خفه و تلف شود.

 

نداشتن دستگاه جوجه کشی مناسب

از دیگر مشکلاتی که فرآیند جوجه کشی را کاهش می دهد، نداشتن دستگاه جوجه کشی مناسب است. قبل از خرید اینترنتی دستگاه باید به نکاتی از جمله بدنه و عایق بندی دستگاه جوجه کشی، موتور آن، گارانتی و خودمات پس از فروش، سنسور ها،شانه های جوجه کشی و بسیاری از موارد دیگر توجه داشته باشید. موتور دستگاه جوجه کشی می بایست از کیفیت و قدرت بسیاری برخوردار باشد. به علت اینکه قدرت آن باعث چرخش پیوسته ی شانه ها و راک ها می شود و این موضوع باعث می شود تا آسیبی به تخم های نطفه دار وارد نشود.

دیگر مواردی که می بایست به آن توجه داشته باشیم گارانتی و خدمات پس از فروش دستگاه است. داشتن گارانتی به شما یک اعتبار می دهد و کیفیت دستگاه را تضمین می کند. پس از دقت به تمامی این موارد می توانید بهترین دستگاه جوجه کشی را در فروشگاه اینترنتی دام و طیور خریداری کنید. هدف فروشگاه اینترنتی ما نشاندن لبخند رضایت بر روی لبان شما است و تلاش می کنیم تا در کمترین زمان ممکن محصولتان را درب منزل به شما عزیزان تحویل دهیم. تمامی محصولات سایت دام و طیور دارای مواردی که ذکر کردیم است، پس دیگر لازم نیست که در هنگام خرید اینترنتی نگران باشید.

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  مقایسه دستگاه جوجه کشی شتر مرغ اسکندری با دستگاه جوجه کشی بلدرچین دماوند
•  چگونه و چه وقت به سگ خود غذا بدهیم؟
•  دانخوری ناودانی مرغ
•  کدام دستگاه جوجه کشی برای بلدرچین مناسب است؟
•  لوازم و تجهیزات مرغداری
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان