فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

ویژگی های دستگاه های جوجه کشی شترمرغ چیست؟

ویژگی های دستگاه های جوجه کشی شترمرغ چیست؟

جوجه کشی از شترمرغ همانطور که می دانید جزء پردرآمد ترین روش های پرورش دام و طیور است که البته ویژگی ها و سختی های خاص خودش را دارد که با رعایت اصول و روش هایی که در این مسیر وجود دارد شما می توانید به درآمد بسیار مناسب و قابل توجه ای برسید که یکی از مهم ترین ارکان در جوجه کشی از شترمرغ انتخاب دستگاه جوجه کشی مناسب است که ما به همین منظور در ادامه ی این مطلب به بررسی ویژگی های دستگاه های جوجه کشی شترمرغ می پردازیم.

 

دمای مناسب برای دستگاه های جوجه کشی شترمرغ 

یکی از مهم ترین مسائلی که در جوجه کشی از انواع پرندگان اهمیت بسیار بالایی دارد توجه به دمای دستگاه می باشد که برای هریک از پرندگان یک دمای خاصی تعریف و معرفی شده است اما بعضی از پرندگان دمای مورد نیازشان بسیار به هم نزدیک است و می شود همزمان باهم فرایند جوجه کشی از آنها را انجام داد.

اما جوجه کشی از شترمرغ به طور همزمان با سایر پرندگان امکان پذیر نمی باشد و لازم است که صرفا جوجه کشی از شترمرغ به تنهایی انجام شود زیرا دمای مورد نیاز برای جوجه کشی از شترمرغ با دمای مناسب برای جوجه کشی از سایر پرندگان تفاوت زیادی دارد که این دما در دوران ستر 36.2 و در دوران هچر 37 درجه می باشد.

دمای جوجه کشی مناسب از شترمرغ با سایر پرندگان حدودا یک درجه سانتی گراد تفاوت دارد اما تفاوت جوجه کشی از شترمرغ با سایر پرندگان تنها به اختلاف دما خلاصه نمی شود و در دیگر مسائل نیز تفاوت هایی وجود دارد که در ادامه ی مطلب به آن ها می پردازیم.

 

میزان رطوبت مناسب برای دستگاه جوجه کشی شترمرغ

رطوبت یکی از اصلی ترین مسائل در جوجه کشی از شترمرغ می باشد که دستگاه تمام اتوماتیک جوجه کشی از شترمرغ بر خلاف سایر دستگاه های جوجه کشی نیاز کمتری به تولید رطوبت دارند؛ زیرا تخم شترمرغ دارای پوسته ی بسیار ضخیم می باشد که این پوسته باعث می شود در طول فرایند جوجه کشی آب داخل تخم با سختی تبخیر شود و حتی در مناطقی که میزان رطوبت بالا می باشد باید برای جوجه کشی از شترمرغ رطوبت داخل دستگاه را با روش های مختلف کاهش داد.

 

رطوبت داخل دستگاه جوجه کشی را چگونه با دقت محاسبه کنیم؟

برای اندازه گیری رطوبت داخل دستگاه تمام اتوماتیک شترمرغ لازم است که در ابتدای فرایند جوجه کشی تخم های نطفه دار شترمرغ را وزن کنید و در یک برگه یادداشت کنید و هفته ای یک بار برای وزن کشی مجدد و کندلینگ اقدام کنید.

در ابتدا، برای شروع کار لازم است که رطوبت دستگاه جوجه کشی را بر روی عدد 25 تنظیم کنید؛ اگر شرایط داخل دستگاه برای تخم های نطفه دار ایده آل و اصولی باشد هر تخم شترمرغ باید در یک هفته حدودا 2 الی 2 و نیم درصد از وزن خود را از دست بدهد که اگر بعد از یک هفته وزن تخم شترمرغ بیش از مقدار گفته شده بود نشان از کمبود رطوبت کافی در داخل دستگاه می باشد که برای برطرف کردن این مشکل کافی است که رطوبت دستگاه جوجه کشی را حدود 3 الی 5 درصد افزایش بدهیم.

اما ممکن است بعد از یک هفته شما متوجه شوید که وزن تخم شترمرغ ها کمتر از 2 درصد کاهش پیدا کرده است که این موضوع نشان می دهید رطوبت دستگاه شما بالا بوده و سبب شده است که آب داخل تخم تبخیر نشود و در نتیجه وزن تخم های شترمرغ کاهش پیدا نکند.

در اینجا لازم است که شما رطوبت داخل دستگاه جوجه کشی را به میزان 3 الی 5 درصد کاهش بدهید و هفته بعد دوباره وزن تخم ها را بررسی کنید.

معمولا برای افزایش رطوبت داخل دستگاه جوجه کشی از بخارساز های التراسونیک استفاده می شود اما برای کاهش میزان رطوبت داخل دستگاه جوجه کشی نیاز به سیستم های پیشرفته می باشد که قیمت بسیار بالایی دارد و کمتر دستگاه جوجه کشی به این سیستم مجهز می باشد.

 

اکسیژن مورد نیاز در دستگاه جوجه کشی شترمرغ

یکی دیگر از عوامل موثر در فرایند جوجه کشی از شترمرغ اکسیژن کافی می باشد که جنین شترمرغ خصوصا در هفته های آخر جوجه کشی نیاز به اکسیژن بالا دارد که پوسته ی سخت تخم شتر مرغ موجب می شود اکسیژن به میزان کافی به شترمرغ منتقل نشود که شما می توانید با افزایش مقدار رطوبت به میزان 5 تا 10 درصد کمک کنید تا پوست تخم مرغ نرم شود و دوران هچر به بهترین شکل ممکن به پایان برسد.

البته توجه داشته باشید که دستگاه های تمام اتوماتیک مخصوص شترمرغ باید سیستم اتوماتیک هواگیری داشته باشد که به صورت مشخص در تایم هایی مخصوص مقدار هوارسانی افزایش پیدا کند.

 

راک مناسب و سیستم گردش تخم شترمرغ در دستگاه جوجه کشی از شترمرغ

در دستگاه های جوجه کشی شترمرغ لازم و ضروری است که از راک های محکم و قوی که از جنس گالوانیزه می باشند و همچنین موتور گیربکس دار با قدرت تحمل وزن بالا استفاده شده باشد و به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از راک هایی که اصطلاحا به دستگاه مرغی معروف هستند برای جوجه کشی از شترمرغ اصلا مناسب نمی باشند.

و همچنین گفتنی است که تخم شترمرغ نیاز دارد که حداقل یک ساعت یک بار تغییر وضعیت دهد و میزان زاویه ی مناسب برای چرخش این نوع تخم نطفه دار چیزی در حدود 120 تا 160 درجه می باشد و البته تغییر زاویه ی 180 درجه ای تخم های نطفه دار  می توانید به کیفیت جوجه ها در دوران هچر کمک فراوانی بکنید.

 

بهترین دستگاه جوجه کشی شترمرغ موجود در بازار 

در طی سال های اخیر دستگاه های جوجه کشی فراوانی تحت عنوان دستگاه جوجه کشی مخصوص شترمرغ وارد بازار شده است که متاسفانه این دستگاه ها فقط فاصله طبقاتشان با دیگر دستگاه های جوجه کشی تفاوت داشته است که به دلیل قیمت های مناسب و به صرفه تر، نسبت به دستگاه های جوجه کشی شترمرغ خارجی این دستگاه ها با استقبال خوبی همراه شده است.

اما ما در اینجا به شما پیشنهاد می کنیم برای خرید دستگاه جوجه کشی مخصوص شترمرغ به قسمت محصولات فروشگاه دام و طیور مراجعه کرده و از مدل های مختلف دستگاه های جوجه کشی مخصوص شترمرغ دیدن فرمایید و قیمت هارا با سایر فروشگاه ها مقایسه کنید و سپس با خاطری آسوده به خرید دستگاه جوجه کشی شترمرغ و سایر ابزار مورد نیاز برای پرورش دام و طیور بپردازید.

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  نوردهی برای تولید جوجه گوشتی
•  بهترین کارخانه دستگاه جوجه کشی
•  راهنمای استفاده بعد از خرید دستگاه جوجه کشی
•  روش های تربیت سگ
•  چگونه از دستگاه جوجه کشی استفاده کنیم ؟
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان