فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

چگونه دستگاه جوجه کشی را ضد عفونی کنیم؟

چگونه دستگاه جوجه کشی را ضد عفونی کنیم؟

یکی از مهمترین مراحل جوجه کشی که باید حتما قبل و بعد از بحث جوجه کشی به آن توجه گردد و علت آن هم افزایش راندمان جوجه کشی و افزایش طول عمر دستگاه جوجه کشی است را می توان ضدعفونی دستگاه جوجه کشی بیان نمود که انجام آن مستلزم رعایت یک سری از نکات خواهد بود که در مقاله در دست به بیان این موضوع که چگونه دستگاه جوجه کشی را ضدعفونی کنیم، پرداخته شده است. پس با مطالعه ادامه مقاله تهیه شده در این زمینه توسط گروه مشاورین مجرب فروشگاه دام و طیور اطلاعات خود را ارتقا بخشید. بدین جهت ما را در ادامه همراهی نمایید.

 

نحوه ضد عفونی دستگاه جوجه کشی

برای نوع دستگاه هایی جوجه کشی که تازه خریداری کرده اید و از سری دستگاه های نو هستند روش ضدعفونی دستگاه جوجه کشی خاصی نیاز نیست. بلکه تنها با رفع گرد و غبار با استفاده از یک پمپ باد و یک دستمال امکان استفاده از دستگاه وجود خواهد داشت. اما این موضوع در باب خرید دستگاه های جوجه کشی کارکرده و یا به نوعی دست دوم صحیح نخواهد بود و در این باره پیشنهاد روش ضدعفونی دستگاه جوجه کشی به روال زیر توصیه می گردد. همچنین باید در نظر داشته باشید که حتی بعد از یک بار استفاده از دستگاه برای فرایند جوجه کشی بحث ضدعفونی نمودن دستگاه جوجه کشی برای دفعات بعد الزامی خواهد بود.

روال نحوه ضد عفونی دستگاه جوجه کشی به شرح زیر می باشد:

- در ابتدا باید توجه داشته باشید که در نظافت دستگاه جوجه کشی هر قسمتی از آن با توجه به این که از قطعات الکترونیکی و مکانیکی است یا بدنه و سبد ها تمیز کاری خاصی را می طلبد که باید با در نظر داشتن آن، به شیوه خاص برای تمیز کردن هر یک از این قطعات پرداخت. عدم توجه به این موضوع امکان آسیب رسیدن به قطعات را در پی خواهد داشت.

- به منظور نظافت قطعات الکترونیکی و مکانیکی هم چون برد، فن، سنسور، موتور گرداننده و سیم کشی ها استفاده از پمپ باد و یک دستمال خشک کافی است. استفاده از جاروبرقی نیز برای تمیز کاری این قطعات مناسب می باشد. دقت داشته باشید که استفاده از دستمال خیس یا شستشو با آب و صابون امکان آسیب به این قطعات را در پی خواهد داشت.

- اما به جهت نظافت سبد و بدنه توصیه به شستشو می باشد زیرا هنگام جوجه کشی و تولد جوجه ها آلودگی های زیادی مانند خون بند ناف، مدفوع، پرهای شکسته، مایع زرده، آب بدن جوجه ها و … بر روی این قسمت از دستگاه ها قرار می گیرد که عدم نظافت آن منجر به رشد میکروب های کشنده خواهد شد که در سری بعد برای جوجه کشی مرگ و ضرر فراوانی را متحمل می گردد. پس حتما این قسمت ها را با آب گرم و مواد شوینده شستشو دهید و از ضد عفونی کننده دستگاه جوجه کشی برای آن استفاده نمایید.
البته در این زمینه می توانید قبل از فرایند جوجه کشی با استفاده از یک نایلون و یا سلفون کف دستگاه را پوشش دهید تا آلودگی ها بر روی آن ریخته شود زیرا با این کار به راحتی با تعویض و دور انداختن آن نیازی به شستشوی کف و دیواره ها نخواهد بود.

- بحث شستشوی سبد ها به سبب این که از جنس پلاستیک هستند به راحتی انجام می گردد اما در باب بدنه دستگاه باید دقت داشته باشید زیرا برخورد آب با قطعاتی الکتریکی و مکانیکی امکان بروز آسیب و مشکل را به همراه خواهد داشت. به منظور نظافت این بدنه دستگاه جوجه کشی می توانید با یک دستمال خیس همراه با صابون یا مواد شوینده دیگر به تمیز نمودن بدنه اقدام نمایید. البته بعد از آن تمیز و خشک کردن با یک دستمال خشک الزامی می باشد. دقت داشته باشید به هیچ وجه نباید داخل کابین ها با شلنگ آب شسته شوند این کار نابودی دستگاه را به همراه خواهد داشت.
البته در سری جدید محصولات دستگاه جوجه کشی اسکندری تحت نام دستگاه جوجه کشی درنا امکان ضدعفونی دستگاه جوجه کشی اسکندری به صورت شستشوی کابین با شلنگ نیز امکان پذیر می باشد زیرا هیچ قطعه حساسی در داخل کابین قرار نگرفته است.

- بعد از طی مراحل بالا امکان راه اندازی مجدد دستگاه های جوجه کشی وجود دارد اما دقت داشته باشید که حتما دستگاه کاملا خشک شده باشد و بوی مواد ضدعفونی یا شونیده از آن متصاعد نگردد زیرا این موضوع امکان خفگی برای جوجه ها را در فرایند جوجه کشی بعدی به همراه دارد.

 

بهترین روش ضدعفونی دستگاه جوجه کشی

بعد از طی مراحل بالا به منظور نظافت و تمیز نمودن دستگاه جوجه کشی نوبت به ضد عفونی نمودن دستگاه می رسد. به منظور انجام این مرحله و استفاده از محلول ضد عفونی دستگاه جوجه کشی باید اطلاعات کافی در رابطه با خطرات این ماده بر روی تخم های نطفه دار و جوجه ها را داشته باشد تا با آگاهی کامل با استفاده از مواد کم خطر بحث ضدعفونی نمودن دستگاه انجام گردد.

برای ضدعفونی دستگاه جوجه کشی لازم است در ابتدا سنسور های دستگاه پوشانده شوند زیرا این قسمت از حساس ترین قطعات در دستگاه جوجه کشی می باشد که در سنجش میزان دما و رطوبت بسیار دقیق عمل می نماید که فعل و انفعالات ناشی از مواد ضد عفونی دستگاه جوجه کشی امکان اختلال در آن را به همراه خواهد داشت. پس از اگر در این زمینه دانش کافی ندارید با خارج نمودن سنسور با خیالی راحت  نحوه ضد عفونی دستگاه جوجه کشی را انجام دهید. البته پوشش سنسور با بادکنک و پلاستیک نیز امکان نفوذ گاز های ضد عفونی به داخل سنسور را قطع می نماید.

توجه داشته باشید که بعد از استفاده از اسپری ضد عفونی کننده دستگاه جوجه کشی لازم است تا دستگاه به مدت سه روز در یک محیط آزاد قرار گیرد تا جریان هوا در آن به زدودن و پاک شدن مواد شیمیایی در آن کمک نماید. استفاده از پوشش خاص برای انجام این کار برای عدم آلودگی محیط نیز یکی از نکاتی است که باید در نظر داشته باشید.

 

ضدعفونی دستگاه جوجه کشی

با توجه به مطالب بیان شدن در بالا در زمینه این که چگونه دستگاه جوجه کشی را ضد عفونی کنیم، اطلاعاتی بیان گشته است که توجه به آن امکان راندمان بهتر و طول عمر بیشتر دستگاه جوجه کشی را به همراه دارد که توجه به آن یکی از عوامل ضروری در بحث جوجه کشی است و عدم توجه منجر به بروز آسیب و ضرر خواهد شد. به منظور کسب اطلاعات و گرفتن راهنمایی های بیشتر در این زمینه می توانید از راهنمایی های مشاورین فروشگاه دام و طیور بهره مند گردید.

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  ویژگی های مهم بدنه دستگاه های جوجه کشی چیست؟
•  دستگاه جوجه کشی 84 عددی بلدرچین دماوند
•  تجهیزات عمومی مورد نیاز در سالن مرغداری ها
•  چگونه تخم گذاری مرغ را افزایش دهیم !
•  دستگاه جوجه کشی
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان