فروشگاه تجهیزات دام و طیور قوانین و مقررات ثبت شکایت ثبت فیش بانکی لیست بروز قیمت دستگاه جوجه کشی مشاوره و پشتیبانی : 09139552810

سبد خرید تجهیزات دام و طیور
0 مورد

برای جوجه ‌کشی مرغ چطور عمل نماییم ؟

جوجه کشی مرغ چگونه انجام می شود

جوجه کشی مرغ در بین مردم بیشترین سهم جوجه کشی از بین ماکیان را دارد همانطور که می‌دانید برای جوجه کشی مرغ میتوان به دو روش طبیعی به روش ( کرچ شده ) و مصنوعی ( دستگاه جوجه‌کشی ) عمل کرد ، که در اینجا مقصود ما توضیح راجع به دستگاه جوجه کشی مصنوعی می باشد که به دلیل سلامت تخم مرغ نطفه دار شرایط اتکوباسیون محیط جوجه کشی و تجهیزاتی که یک دستگاه جوجه کشی مرغ لازم دارد کاری بسیار مهم و حساس می باشد . زیرا در صورت عدم وجود این عوامل در تولید جوجه کشی موفق و افزایش راندمان اختلال ایجاد خواهد شد. برای این کار حتما نیاز به مرغی که کرچ شود نیست و با توجه به دستگاه‌های جوجه‌کشی مرغ که در شرکت دام و طیور نیز موجود بوده و دارای استانداردهای روز جهانی و تجهیزات لازم و همچنین مجهز به سیستم ستر و هچر همزمان هستند می‌توانید تخم های تازه و نطفه دار را در اختیار داشته باشید که با گذشت زمان به جوجه تبدیل میشود.

 

مواردی که برای جوجه کشی موفق به آن نیاز خواهید داشت

1_ دستگاه جوجه کشی استاندارد 

2_ محیط مناسب از نظر تهویه و تامین هوای تازه برای جوجه‌کشی

3_ تهیه تخم‌های نطفه دار از مکان‌های معتبر و با کیفیت 

4_ انبار کردن تخم‌های نطفه دار در انباری تمیز به دور از هرگونه حشرات موذی

5_ نگه داشتن تخم‌های نطفه دار در شرایط دمایی و رطوبتی مناسب

6_ تامین انرژی برق و آب تصفیه شده برای اینکه بتوانند آب و رطوبت و دمای مورد نیاز را برای تخم های نطفه دار فراهم آورند

7_ روشن کردن دستگاه از یک روز قبل تا از درست بودن عملکرد و تنظیمات دستگاه اطمینان به عمل آید.

 

 توجه داشته تخم‌های نطفه‌داری هستند که به علت عدم رعایت نکات اصولی از جمله عدم تغذیه مناسب،عدم جفت‌گیری موفق و وجود بیماری و غیره ...غیر قابل جوجه‌کشی هستند و اگر قصد جوجه‌کشی از این نوع تخم‌ها را داشته باشید هرگز راندمان بالایی نخواهید داشت و در ایام کندلینگ مجبور خواهید بود آن‌ها را از داخل دستگاه‌جوجه‌کشی حذف نمایید.

 

 مراحل جوجه کشی مرغ

ستر : چیدن تخم‌ها در داخل دستگاه جوجه کشی و تنظیم دما و رطوبت مورد نیاز برای نسخه‌های داخل تخم که در واقع شروع ایام ستر است.

دما : ایجاد دمای مناسب برای هچ شدن تخم های نطفه دار

 رطوبت : ایجاد رطوبت مناسب خصوصاً در روزهای اول برای از بین رفتن تخم‌ها (توجه داشته باشید: که کاهش رطوبت سبب افزایش حجم کیسه های هوایی داخل تخم می شود و ممکن است نوک نطفه زودتر به اتاق که هوا برسد همینطور افزایش رطوبت سبب می‌شود تا در ایام هچ که باید کیسه‌های هوایی حجیم‌تر شود تا نوک نطفه به پوسته برسد این اتفاق رخ ندهد و جنین قادر به نفس کشیدن نباشد)

 تهویه : اگر تهویه به صورت کامل اتفاق نیفتد حجم زیادی از کربن دی اکسید نطفه ها را احاطه می کند و منجر به تلف شدن آنها می‌شود.

 چرخش : توجه داشته باشید در چند روز اول تا پایان ایام ستر عمل چرخش که در جوجه کشی طبیعی توسط مادر انجام می‌شود باید در جوجه کشی مرغ با دستگاه جوجه کشی مصنوعی به صورت دستی و یا در دستگاه های اتوماتیک به صورت خودکار انجام شود.

 عمل کندلینگ : در روز هفتم و چهاردهم باید برای اطمینان پیدا کردن از رشد یا عدم رشد جنین عمل کندلینگ انجام شود و تخم های فاقد نطفه از دستگاه خارج شود زیرا وجود این تخم ها موجب فاسد شدن دیگر تخم‌های داخل دستگاه جوجه کشی خواهند شد برای این کار می‌توان در روز چهاردهم و هفتم قبل از بیرون آوردن تخم‌ها دما را کاهش داد و با استفاده از دستگاه نطفه سنج دقیق نور را به انتهای نطفه چسباند اگر تارهای عنکبوتی خونی در داخل فضای پوست موجود باشد نطفه در حال رشد است.

هچ : سه روز باقی مانده در ایام جوجه کشی یعنی روز نوزدهم تا بیست و یکم ایام هچ نامیده می شود که در آن جوجه برای بیرون آمدن تلاش می‌کند و به پوست داخلی ضربه وارد می نماید در این مرحله باید دقت داشته باشید که سه روز باقیمانده مقدار دما باید کاهش یابد و رطوبت افزایش داشته باشد اگر میزان دما کاهش نیابد ممکن است عمل اکسیژن‌گیری به سختی اتفاق بیفتد.

 

 محل نصب دستگاه جوجه کشی مرغ

 توجه کنید برای نصب دستگاه جوجه کشی باید از مکانی استفاده نمایید که بتوان در آن رطوبت و دمای مناسب و مورد نیاز را فراهم کرد.

تخم‌هایی که نباید در دستگاه جوجه کشی مرغ قرار بگیرند :

تخم مرغ شکسته 

تخم مرغ بدون پوسته

تخم مرغ گرد

تخم مرغ بیضی شکل که قسمت پهن آن قابل تشخیص نباشد

تخم مرغ دو زرده

تخم مرغ کودی

تخم مرغ آلوده به خون

تخم مرغ خیلی ریز یا خیلی درشت

تخم مرغ تاریخ گذشته

 کارهایی که باید بعد از به دنیا آمدن جوجه ها صورت بگیرد 

 

زمانی که جوجه ها موفق به هچ کامل شدند برای اینکه بتوانند سر از تخم در می آورد به آنها ۲۴ ساعت فرصت دهید و اجازه دهید ۸۰% از کرک و پر آن ها خشک شود تا به خاطر رطوبت به بیماری عفونی دچار نشوند به جوجه ‌ها تا ۲۴ ساعت غذا ندهید زیرا زرده موجود در بدن آنها برایشان کافی است و باقی ماندن آن در بدن جوجه‌ها موجب ایجاد عفونت خواهد شد توجه داشته باشید که در جوجه‌کشی مرغ توجه به واکسیناسیون نیز اهمیت بسزایی خواهد داشت.

 

 در اینجا باید به این نکته اشاره کرد که تمام موارد بالا توسط متخصصان شرکت دام و طیور ارزیابی شده است و شما می توانید برای انجام جوجه کشی مرغ از این عوامل استفاده لازم را ببرید و با تهیه دستگاه جوجه کشی مرغ مناسب از تمامی شرایطی که بالا برای رسیدن به جوجه های سالم لازم است بهره مند شوید.

نـظـرات کاربران
دیگر مطالب کاربردی
•  راهنمای خرید دستگاه جوجه کشی خوب
•  آشنایی با تجهیزات دانخوری مرغداری
•  مقایسه بین دستگاه های جوجه کشی
•  برتری های دان پلت نسبت به دان مش
•  بهترین دستگاه جوجه کشی با راندمان بالا
ضمانت پرداخت دام و طیور
نماد اعتماد الکترونیکی دام و طیور

اطلاعات تماس فروشگاه دام و طیور

آدرس کارخانه : کاشان - میدان شهیدان زارع - کیلومتر 3 جاده قمصر - کوچه میلاد - میلاد 8
واحد مشاوره و سفارشات : 09139552810
,واحد پشتیبانی فنی : 03155448608
آدرس دفتر کاشان : کاشان - میدان شهید منتظری - بلوار خلیج فارس - نبش کوچه صدف یک - شرکت پرتو دانه سیمرغ
کد پستی : 8715669397
جهت پیگیری شکایات، انتقادات و پیشنهادات : 09131616534
صاحب امتیاز : احمد اکبری نیا
خرید دستگاه جوجه کشی دست دوم
دستگاه جوجه کشی ارزان